Salon Amélie
Manicure
Pedicure
Wimpers en wenkbrauwen
Massage
Epilaties
Gelaatsverzorging
Gelish | gelnagels
Laser ontharing

 

Ik laat u kennismaken met nieuwe producten en technologieën:

Manicure: Gelish, Herôme, Ugly Duckling

Gelaatsverzorging: Utsukusy (huidverbeteringsproducten)

Lash volume lifting: Perfect eyelash

Epilatie: Depliève

 

UTSUKUSY SKINCARE | DE NATUURLIJKE HUIDVERZORGING

innovatieve schoonheidsproducten van de hoogste kwaliteit

voor een stralende huid, elke dag weer!

​Natuurlijk verzorg je je huid elke dag met de beste producten. Je wilt toch graag een mooie, stralende huid. Utsukusy is bij uitstek geschikt voor de dagelijkse behandeling en resultaat is gegarandeerd!

​Utsukusy schoonheidsproducten zijn met natuurlijke ingrediënten, ecovriendelijk en uitgebreid (dierproefvrij) wetenschappelijk getest.

Utsukusy combineert traditionele Japanse schoonheidsrituelen en therapieën met de nieuwste cosmetische technologieën. 

Utsukusy Cosmetics en Utsukusy Medical staat in Barcelona, Spanje. Utsukusy Cosmetics is opgericht in 1978 door de heer José Gimenez. Hij reisde naar Japan, geïnteresseerd in de economische groei in dat land. In plaats daarvan werd hij verliefd op de cultuur, de gebruiken en de schoonheidsrituelen en hij wilde dit niet meer laten gaan. Hij keerde terug naar Spanje met een voorliefde voor Utsukusy. Utsukusy was toen al een bekend merk in Tokio. Hij kreeg het exclusieve recht om de Utsukusy cosmetica te distribueren vanuit Barcelona. Hiermee ging hij tegelijkertijd een vriendschap en een zakenrelatie aan.

De producten van Utsukusy Cosmetics zijn ontworpen voor schoonheidssalons, waar er een rijk assortiment aan producten voor thuisgebruik aan gekoppeld is, zodat je optimaal resultaat kan halen.

Dierproefvrij, vegetarisch en vrij van parabenen 

Niet alleen zijn alle producten vrij van dierproeven, vrij van dierlijke bestanddelen, vrij van parabenen, maar de planten die we gebruiken zijn ook non GMO (niet genetisch gemanipuleerd). Alle planten en kruiden worden met de grootst mogelijke zorg verbouwd en gebruikt, zodat de producten zuiver zijn.

 

 

 

 

webdesign www.kristienberings.be